• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Historia Televisió

Historia Televisió

 

La història de la televisió, es pot situar a l’època de Galileo Galilei. No obstant això, no és fins a 1884, amb la invenció del Disc de Nipkow de Paul Nipkow quan es va fer un avanç rellevant per a crear un mitjà. El canvi que portaria la televisió tal com avui la coneixem va ser la invenció de l’iconoscopi de Vladímir Zvorikin. Això donaria pas a la televisió completament electrònica, que disposava d’una taxa de refresc molt millor, més definició d’imatge i il·luminació pròpia.

Les primeres emissions públiques de televisió les va efectuar la BBC a Anglaterra a 1927 i la CBS i NBC als Estats Units a 1930. En ambdós casos es van utilitzar sistemes mecànics i els programes no s’emetien amb un horari regular.

Les emissions amb programació es van iniciar a Anglaterra a 1936, i en els Estats Units el dia 30 d’abril de 1939, coincidint amb la inauguració de l’Exposició Universal de Nova York. Les emissions programades es van interrompre durant la Segona Guerra Mundial, i es reprengueren quan va acabar.

nilalex

2 thoughts on “Historia Televisió

Helen ChufePosted on  7:43 am - gen. 11, 2019

Hola soc la helen m’ha agradat la vostra web. Us felicito.

Leave your message